• Vuohelan gluteeniton Leipäjauhoseos 1kg
Vuohelan Leipäjauhoseoksesta teet maittavat leivät ja sämpylät helposti. Valmistusohje TÄYSJYVÄPOLAKKA Yksi iso tai kaksi pienempää 30 g hiivaa 3,5 dl vettä, maitoa, piimää tai 1dl tomaattipyreetä + 2,5 dl vettä 3,5-4 dl Vuohelan leipäjauhoseos (n. 350 g) 1-2 tl Vuohelan psylliumia 1-2 rkl öljyä tai juoksevaa margariinia (1 tl suolaa) Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Sekoita psyllium jauhoihin ja lisää jauhoseos esteeseen. Alusta taikinaa, kunnes se kiinteytyy. Lisää rasva ja vaivaa hyvin. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile leiviksi. Tee halutessasi leipään matalat viillot. Kohota peitettynä 20-30 minuuttia. Paista leipä kypsäksi 190 °C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
1450 kJ
350 kcal

Ainesosat

täysjyväriisijauho (55 %), tapiokatärkkelys, karkea riisijauho, sokeri, psyllium, jodioitu suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi).

Allergeenit

Sisältää
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Kananmuna
Gluteeni
Laktoosi
Maito
Pähkinä ja manteli
Maapähkinä
Soija

Soveltuu ruokavalioihin

Gluteeniton
Vegaani

Muut ominaisuudet

Laktoositon

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 1450 kJ 0 %
Energia kcal 350 kcal 0 %
Rasva 1,7 g 0 %
josta tyydyttynyttä 0,3 g 0 %
Hiilihydraatit 76 g 0 %
josta sokereita 5,2 g 0 %
Ravintokuitu 3,3 g
Proteiini 5,5 g 0 %
Suola 1,1 g 0 %
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)
Valmistusmaa: Suomi
GTIN (EAN): 6430024242744