• Vuohelan gluteeniton Pizzajauhoseos 1kg
Vuohelan Pizzajauhoseoksesta valmistat niin pizzat kuin suolaiset piiraat. Valmistusohje PIZZA Pellillinen tai kaksi pyöreää pizzaa Pohja: 4,5 dl Vuohelan Pizzajauhoseosta (n. 300 g) 0,5 ps kuivahiivaa 2,25 dl vettä 0,5 dl oliiviöljyä Alustamiseen gluteentonta jauhoa Sekoita jauhoseos, hiiva ja lämmin vesi (+ 42 °C). Sekoita joukkoon öljy ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä noin 30 minuuttua. Vaivaa taikinaa kunnes se on helposti käsiteltävää. Käytä tarvittaessa apuna gluteenitonta jauhoa. Kauli tai painele pohja ohueksi. Täytä makusi mukaan. Paista 225 °C:ssa kypsäksi noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
1445 kJ
345 kcal

Ainesosat

gluteeniton KAURAjauho, riisijauho, tapiokatärkkelys, psyllium, nostatusaine (natriumbikarbonaatti, dinatriumdifosfaatti), jodioitu suola, sokeri.

Allergeenit

Sisältää
Kaura
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Kananmuna
Gluteeni
Laktoosi
Maito
Soija

Soveltuu ruokavalioihin

Gluteeniton
Vegaani

Muut ominaisuudet

Laktoositon

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 1445 kJ 0 %
Energia kcal 345 kcal 0 %
Rasva 2,2 g 0 %
josta tyydyttynyttä 0,4 g 0 %
Hiilihydraatit 73 g 0 %
josta sokereita 1,2 g 0 %
Ravintokuitu 3,8 g
Proteiini 6,2 g 0 %
Suola 1,8 g 0 %
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)
Valmistusmaa: Suomi
Avainlippu
GTIN (EAN): 6430024242799