• Vuohelan gluteeniton Karkea riisijauho 1kg
Vuohelan Karkea riisijauho soveltuu puuro- ja yleisjauhoksi. Karkeasta riisijauhosta valmistat mm. mitä maukkaimman vispipuuron. Valmistusohje VISPIPUURO 1 l vettä 3,5 dl puolukoita 2 dl Vuohelan karkeaa riisijauhoa 0,6 dl sokeria Keitä puolukoita vedessä 10 minuuttia. Siivilöi liemi ja vispaa joukkoon riisijauhot. Keitä 10-15 minuuttia. Mausta sokerilla, anna jäähtyä ja vatkaa vaahdoksi.
Ravintosisältö per annos
Per -:
- kJ
- kcal
-%
*
Per 100g:
1460 kJ
350 kcal

Ainesosat

riisi.

Allergeenit

Sisältää
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Kananmuna
Gluteeni
Laktoosi
Maito
Soija

Soveltuu ruokavalioihin

Gluteeniton
Vegaani

Muut ominaisuudet

Laktoositon

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 1460 kJ 0 %
Energia kcal 350 kcal 0 %
Rasva 0,7 g 0 %
josta tyydyttynyttä 0,2 g 0 %
Hiilihydraatit 78 g 0 %
josta sokereita 0,2 g 0 %
Ravintokuitu 0,7 g
Proteiini 6,8 g 0 %
Suola 0 g 0 %
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)
Valmistusmaa: Suomi
GTIN (EAN): 6430024241792